Geräte und Zubehör
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
258.3 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
744 kJ /
177.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Sangria
10 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Spaghetti muffins
55 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min