
Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
325 kcal /
1360 kJ
Eiweiß
13.4 g
Fett
25.1 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Ballaststoffe
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min