Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min