
Geräte und Zubehör
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
6 stuks
Zutaten
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
466 kcal /
1949.8 kJ
Eiweiß
19.7 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
50 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
595.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Vers pastadeeg
1 Std.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Appelmuffins
Keine Bewertungen