Geräte und Zubehör
Garnaal en zoete aardappel beignets
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
24 stuks
Zutaten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
0.1 g
Brennwert
66.4 kJ /
15.9 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
0.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Hot dogs
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Zalmburgers
25 Min