Geräte und Zubehör
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
78 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min