Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Scones met frambozenboter
25 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min