Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Guacamole
5 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min