Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min