Geräte und Zubehör
Boemkool buffalo hapjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
8.8 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appelmuffins
40 Min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min