Geräte und Zubehör
Romige snijbietsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.4 g
Brennwert
1753 kJ /
419 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Halloween quiche
2 Std.
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Borscht
50 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Indiase groentencurry
50 Min