Geräte und Zubehör
Romige snijbietsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.4 g
Brennwert
1753 kJ /
419 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min