
Geräte und Zubehör
Romige snijbietsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
419 kcal /
1753 kJ
Eiweiß
15.4 g
Fett
7.1 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Ballaststoffe
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Tempé
48 Std.
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Gembersoep met rode paprika
50 Min