Geräte und Zubehör
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 8 porties
Eiweiß
263 g
Brennwert
14238 kJ /
3403 kcal
Fett
255 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Pâté in korst
10 Std.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Papaya'péro
30 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Mojito
10 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min