Geräte und Zubehör
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 8 porties
Eiweiß
263 g
Brennwert
14238 kJ /
3403 kcal
Fett
255 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Champignontaart
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Chocolade salami
3 Std. 10 Min