Geräte und Zubehör
Gestoomde aardappelkroon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
aardappelen1000 g
-
boter voor de vorm
-
eieren2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.150 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak3 snuifjes
-
gemalen witte peper naar eigen smaak3 snuifjes
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
203 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
1680.8 kJ /
409.5 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min