Geräte und Zubehör
Gestoomde aardappelkroon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
aardappelen1000 g
-
boter voor de vorm
-
eieren2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.150 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak3 snuifjes
-
gemalen witte peper naar eigen smaak3 snuifjes
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
203 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
1680.8 kJ /
409.5 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Prime Board
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Roggebroodjes
12 Std.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min