Geräte und Zubehör
Loempia’s
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
8 stuks
Zutaten
-
witte kool grof gehakt200 g
-
wortelen in stukken100 g
-
varkenslapje in stukken200 g
-
teentjes knoflook3
-
sojasaus3 tl
-
verse bieslook gehakt5 takjes
-
peterselie5 takjes
-
paddenstoel (judasoor), gedroogd20 g
-
glasmie (Chinese vermicelli)20 g
-
water500 g
-
rijstpapier16 vellen
-
plantaardige olie om te frituren50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15.5 g
Brennwert
1286 kJ /
308 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Thaise burgers
35 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Uiensoep
1 Std.