
Geräte und Zubehör
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
347 kcal /
1452 kJ
Eiweiß
8.7 g
Fett
15.1 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Natrium
234.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kreplach
55 Min
Charoset
15 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Honingraat
1 Std. 30 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Noedelsoep
35 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min