Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min