Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Tempé
48 Std.
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1 Std.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Indiase groentencurry
50 Min