
Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
248 kcal /
1039 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux

Wij vieren onze eigenheid
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Rijstsalade
1 Std.
Fruitnectar
10 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min