Geräte und Zubehör
Kimchi risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken20 g
-
teentje knoflook1
-
prei in ringen40 g
-
kimchi in stukken80 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olie20 g
-
baconblokjes (optional) (1-2 cm)75 g
-
risottorijst160 g
-
water390 g
-
lichte sojasaus20 g
-
suiker1 tl
-
½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta (zie variatie)½ tl
-
zout¼ tl
-
witte peper, gemalen¼ tl
-
boter15 g
-
lente-ui in plakjes, als afwerking
-
sesamzaad als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
920.2 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min