Geräte und Zubehör
Ratatouille
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd180 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
tomaat, rijp in stukken (2-3 cm)450 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)150 g
-
gemengde kruiden, gedroogd (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 ½ el
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen½ - 1 tl
-
aubergines in stukken (2-3 cm)450 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
593.6 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
459 kJ /
109.7 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Groentensaus voor pasta
40 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Tomatensaus
40 Min