Geräte und Zubehör
Glutenvrij chocoladebrood
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
14 sneetjes
Zutaten
-
zachte boter80 g
-
glutenvrij wit meel240 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
kristalsuiker150 g
-
xanthaangom (optioneel)1 tl
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
fijn zout½ tl
-
Griekse yoghurt200 g
-
eieren2
-
chocoladedruppels100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
956 kJ /
229 kcal
Fett
9.2 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Melkbrood
2 Std. 20 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Soezendeeg
2 Std.
Levercake
1 Std. 50 Min
Bessencurd
20 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Indiase groentencurry
50 Min