Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Brusselse Wafels
1 Std.
Groentensoep
35 Min