
Geräte und Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
609.5 kcal /
2525 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
51.3 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Natrium
642.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Vegan kaas dip
40 Min
Koken van basmatirijst
35 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
BBQ-saus
20 Min
Pindakaas
5 Min