Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
TM6

Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Meergranenpizza

  • 465 g water
  • 5 g verse gist
  • 1 tl bruine suiker
  • 350 g meergranenbloem
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • 1 theelepel zout en iets meer om te bestrooien
  • 20 g citroensap
  • 200 g tomaten passata
  • gedroogde oregano om te bestrooien
  • 250 g brie kaas in plakjes
  • 80 g Serranoham in plakjes
  • 50 g vijgen confituur

Nährwerte
pro 1 stuk
Brennwert
437.7 kcal / 1831.2 kJ
Eiweiß
19.3 g
Fett
15.7 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
636.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte