Geräte und Zubehör
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
636.3 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
863.7 kJ /
206.4 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shanghai Mooncake
Keine Bewertungen
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Zhoug (Diabetes)
10 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min