Geräte und Zubehör
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
636.3 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
863.7 kJ /
206.4 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Ghee
2 Std. 10 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 Min