
Geräte und Zubehör
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
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fish sauce20 g
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white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
206.4 kcal /
863.7 kJ
Eiweiß
5.4 g
Fett
14.3 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
636.3 mg
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