
Geräte und Zubehör
Korean Spiralized Cucumber Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
105.4 kcal /
441 kJ
Eiweiß
2.3 g
Fett
7.9 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
493.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Thai Cucumber Salad
15 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min