Geräte und Zubehör
Lemongrass Beef Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
lettuce sliced (1-2 cm)300 g
-
fresh mint leaves20 g
-
fresh coriander cut in pieces (2 cm)20 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
peanuts, roasted, salted or unsalted60 g
-
onions cut in wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut in strips (6 cm x 1 cm)350 g
-
fresh lemon grass cut in diagonal slices (approx. 1-2 mm)30 g
-
fish sauce20 g
-
honey10 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sriracha saucechilli oil (optional)1 tsp
-
red chilli thinly sliced (approx. 1-2 mm)1
-
lime cut in wedges1
-
baguette cut in diagonal slices (approx. 1-2 cm)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
903.9 mg
Eiweiß
32.7 g
Brennwert
2708.7 kJ /
647.4 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
59.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarian Fusion
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 Std.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.