Geräte und Zubehör
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1297.7 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min