Geräte und Zubehör
Flank steak with horseradish cream sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
692.2 mg
Eiweiß
69.3 g
Brennwert
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Fett
60.5 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
17.5 g
Kohlenhydrate
6.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Oven
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Jalapeño poppers
35 Min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 Std. 45 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min