Geräte und Zubehör
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
708.4 mg
Eiweiß
71.8 g
Brennwert
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Fett
60.2 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Steak tartare
10 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 Std. 45 Min