![Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5cc57089-28bf-4ca0-a5e6-d933a3c6a2e2/Derivates/12bd8879-cac7-457d-bb75-d0f2ab1f65a5.jpg)
Kompatible Versionen
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiweiß
- 4.6 g
- Kohlenhydrate
- 0.9 g
- Fett
- 48.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoffe
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Colourful quinoa salad
40 Min
Couscous tahini bowl
30min
Mediterranean capsicums
2小时
Garlic mushrooms
25min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 分钟
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.