
Geräte und Zubehör
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Mushroom marinade
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed8
Avocado and parsley dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar15 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
464.5 kcal /
1950.9 kJ
Eiweiß
4.6 g
Fett
48.3 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
596.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland