
Geräte und Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
82.9 kcal /
346.7 kJ
Eiweiß
2.6 g
Fett
1.8 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Natrium
149.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Kokos Dahl
25 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.