Geräte und Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min