Geräte und Zubehör
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min