Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 star anise
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp mixed peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 450 g beef bones, cut into pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 80 g fish sauce
- 1 tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
- 300 - 350 g flat rice stick noodles (approx. 6 mm wide)
- boiling water, for soaking
- 300 - 350 g beef fillet steaks, partially frozen, cut into thin slices (approx. 3 mm thickness)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- 30 - 50 g soy sauce, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 745.4 kJ / 177.5 kcal
- Eiweiß
- 16.7 g
- Kohlenhydrate
- 15.1 g
- Fett
- 4.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
- Natrium
- 1756.8 mg
Alternative Rezepte
Curry laksa
45 分钟
Sambal oelek
20 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1小时
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Chicken banh mi
4h 35min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 分钟
Sambal chilli
35 分钟
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 分钟