
Geräte und Zubehör
Chicken and Chinese sausage rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
596.4 kcal /
2495.5 kJ
Eiweiß
35.3 g
Fett
21.7 g
Kohlenhydrate
61.2 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Natrium
1239.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Ginger Pork
25 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Pad kra pow
45 Min