Geräte und Zubehör
Korean beef bulgogi (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
1811.5 kJ /
433 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Bo ssam
29h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Chilli garlic prawns
10min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Pad kra pow
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min