Geräte und Zubehör
Korean beef bulgogi (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
1811.5 kJ /
433 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min