Geräte und Zubehör
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
405.4 mg
Eiweiß
21 g
Brennwert
1079.3 kJ /
258 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Lemon caper butter
10 Min
Chicken with almonds
45 Min
Pad Thai
1 Std.
Caprese omelette
30 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min