Geräte und Zubehör
Spiced lamb roast
Zubereitung 20 Min
Gesamt 29 Std. 50 Min
12 portions
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
brown onion cut into quarters250 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato paste120 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into quarters2
-
salt1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
430.2 mg
Eiweiß
45.2 g
Brennwert
1625.5 kJ /
387 kcal
Fett
22.2 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Tandoori chicken
45 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Kheer
2 Std.
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Seekh kebabs
50 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Durban naan
1 Std. 45 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min