
Geräte und Zubehör
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stuks
Zutaten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
140.5 kcal /
587.8 kJ
Eiweiß
4.1 g
Fett
8.1 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Natrium
574.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Russische salade
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Pad Thai
45 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen