Geräte und Zubehör
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stuks
Zutaten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Huzarensalade
25 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Appel en citroen krans
50 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min