
Geräte und Zubehör
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Chimichurri Mayonnaise
-
dried oregano1 Tbsp
-
sweet paprika1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh parsley to taste, thick stems removed, cut in pieces5 - 6 sprigs
-
lemon juice10 g
-
medium egg1
Turkey Breast and Salad
-
turkey breasts, skinless1000 g
-
medium eggs2
-
water800 g
-
frozen mixed vegetables600 g
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510.2 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
2366.2 kJ /
565.5 kcal
Fett
42.7 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Potato Pancakes
45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Browned Turkey Cubes
15 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min