Geräte und Zubehör
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
16 slices
Zutaten
Gremolata
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove½
-
fresh parsley leaves (large handful)10 g
White Bean Purée
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)230 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for drizzling50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)1
-
extra virgin olive oil for brushing1 Tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
431 kJ /
103 kcal
Fett
5.4 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Tzatziki
20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min