Geräte und Zubehör
Slow-cooked Veal Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1892 kJ /
454 kcal
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Keine Bewertungen
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Salmorejo
30 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Four Cheese Pizza
2 Std. 35 Min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min