Venison and Potato Goulash
TM6 TM5

Venison and Potato Goulash

4.1 ( 16 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 onion quartered
  • 30 g rapeseed oil
  • 70 g bacon lardons (1-2 cm)
  • 400 g venison diced (2 cm)
  • 100 g carrots sliced (2 cm)
  • 100 g celeriac cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks sliced (1 cm)
  • 350 g potatoes diced (2 cm)
  • 50 g tomato purée
  • 400 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    oder 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 Tbsp grated lemon zest
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp caraway seeds
  • 1 tsp fresh marjoram leaves only
    oder 1 tsp fresh thyme leaves only
  • 1 tsp hot paprika
  • 150 g green peppers cut in strips (0.5 cm)
  • 150 g red peppers cut in strips (0.5 cm)
  • ground cayenne pepper to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
364 kcal / 1524 kJ
Eiweiß
29.8 g
Fett
14.2 g
Kohlenhydrate
29.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte