Geräte und Zubehör
Steamed Tofu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces35 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)75 g
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fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)100 g
-
firm tofu marinated, cut in 2 pieces300 g
-
fine sea salt2 pinches
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ground black pepper2 pinches
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lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
631.5 mg
Eiweiß
27.4 g
Brennwert
1232 kJ /
294.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
13 g
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