Geräte und Zubehör
Tofu stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or tinned150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine to taste50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14 g
Brennwert
756 kJ /
181 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Miso Soup with Vegetables
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Tofu stew
30min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Vegetable Stroganoff
30min
Steamed Tofu
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min