Geräte und Zubehör
Shrimp Yakisoba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
large raw prawns, peeled400 g
-
Japanese soy sauce1 Tbsp
-
mirin1 Tbsp
-
soba noodles, dried
-
sesame oil15 g
-
chilli oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions cut in small pieces120 g
-
red peppers cut in thin strips180 g
-
green peppers cut in thin strips180 g
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
toasted sesame seeds3 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29 g
Brennwert
1946 kJ /
466 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
JAPANESE CUISINE
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Louisiana Rice and Shrimp
25 Min
Tofu stew
30 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Prawn Chow Mein
45 Min