Geräte und Zubehör
Classic Egg and Cress Sandwiches
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
12 pieces
Zutaten
-
water400 g
-
medium eggs4
-
spring onions (approx. 25 g), cut in pieces (3 cm)2
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
wholemeal bread8 slices
-
cress for garnishing20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
5 g
Brennwert
597 kJ /
143 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Arctic Roll
14 Std.
Sandwiches with Spinach Pesto
1 Std. 55 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Mint Courgettes
30 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 Min
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min