Tomato and Mushroom Spaghetti

Tomato and Mushroom Spaghetti

4.5 4 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions

Zutaten

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (optional) (to taste)
    1 pinch
  • bacon lardons (optional)
    100 g
  • tinned button mushrooms, sliced drained
    80 g
  • passata
    300 g
  • water
    550 g
  • dried spaghetti
    300 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Eiweiß 11.7 g
Fett 7.5 g
Kohlenhydrate 63.7 g
Ballaststoffe 4.1 g
gesättigte Fettsäuren 1.1 g
Natrium 469.1 mg

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