Geräte und Zubehör
Asian vegetable soup with tofu
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
15 g fresh parsley leavesfresh coriander leaves15 g
-
soy sauce5 tbsp
-
light sesame oil30 g
-
tofu plain, drained and diced (2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
daikon radish cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger thinly sliced30 g
-
water1000 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)2 tbsp
-
spring onions cut into diagonal rings100 g
-
snow peas cut in half100 g
-
100 g rice noodles, broken into piecesthin wheat noodles broken into pieces100 g
-
vinegar2 - 3 tbsp
-
agave syrup1 - 2 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
800 kJ /
191 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vibrant Vegan
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Scrambled Tofu
20 Min
Steamed Oyster Mushrooms
25 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Kimchi stew
30 Min
Tofu stew
30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Nasi Lemak
45 Min
Yasai Yaki
25 Min
Steamed Tofu
30 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min