
Geräte und Zubehör
Asian vegetable soup with tofu
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves15 g
-
soy sauce5 tbsp
-
light sesame oil30 g
-
tofu plain, drained and diced (2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
daikon radish cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger root thinly sliced30 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)2 tbsp
-
spring onions cut into diagonal rings100 g
-
snow peas cut in half100 g
-
thin wheat noodles broken into pieces100 g
-
vinegar2 - 3 tbsp
-
agave syrup1 - 2 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
191 kcal /
800 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
3.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vibrant Vegan
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Lemonade
5 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Scrambled Tofu
20 Min
Tri-Colour Ginger Rice
45 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Cabbage soup
50 Min
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Tofu stew
30 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min