Geräte und Zubehör
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (optional)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1268 kJ /
302 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix®️ Experience Menu
33 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Sautéed prawns
15 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Summer seafood soup
45 Min
Lemon Chicken
25 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min