Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
TM6 TM5

Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

3.9 (18 Bewertungen)

Zutaten

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz buckwheat groats, rinsed
  • 19 oz vegetable stock, divided
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 oz unsalted butter
  • 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
  • 1 oz hazelnuts, chopped
    oder 1 oz sliced almonds

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1813.3 kJ / 433.4 kcal
Eiweiß
14.8 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Fett
19.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Ballaststoffe
8.7 g
Natrium
448.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte