Hungarian Mushroom Soup
TM6 TM5

Hungarian Mushroom Soup

4.2 ( 105 Bewertungen )

Zutaten

  • 7 oz yellow onions quartered
  • 1 oz unsalted butter in pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp turmeric powder
  • 18 oz fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced
  • 1 ½ oz white wine
  • 18 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 2 tsp vegetable stock paste
  • 1 ½ tsp dried dill
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 tsp lemon juice, freshly squeezed (optional)
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 4 sprigs fresh dill to serve
  • 4 tbsp sour cream to serve
  • 1 lemon sliced, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
187.8 kcal / 785.8 kJ
Eiweiß
7.3 g
Fett
11.5 g
Kohlenhydrate
15.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Natrium
350.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte