Geräte und Zubehör
Chicken and Bulgur Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
bulgur wheat2 ½ oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (¼ in.)14 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
apple peeled, cut into pieces (Gala, pink lady, etc.)2 oz
-
garlic cloves3
-
fresh red chili stem and seeds removed1
-
ground coriander1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
sesame oil½ oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
water28 oz
-
broccoli florets5 oz
-
cremini mushrooms stems removed, quartered3 ½ oz
-
sambal oelek1 tbsp
-
cilantro leaves chopped¼ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1002.6 mg
Eiweiß
28.1 g
Brennwert
1121.8 kJ /
268.1 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soothing Soups
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Pasta Primavera
35 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Fish and Zucchini
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min