Geräte und Zubehör
Coconut Dhal
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Falafel Waffle
40 Min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Chocolate Nice Cream
2 Std. 5 Min
Temaki Sushi
1 Std.