Geräte und Zubehör
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
8 stuks
Zutaten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiweiß
13.3 g
Brennwert
1536 kJ /
367.1 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Thaise burgers
35 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min