Geräte und Zubehör
Linzenbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
15 sneetjes
Zutaten
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7 g
Brennwert
644 kJ /
154 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Rode bietensap
10 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Energieballen
30 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min