Geräte und Zubehör
Linzenbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
15 sneetjes
Zutaten
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7 g
Brennwert
644 kJ /
154 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Rode bietensalade
10 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min