Geräte und Zubehör
Vegetarische bonenburger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min