Geräte und Zubehör
Vegetarische bonenburger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Chili non Carne
1 Std.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Indiase groentencurry
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min